FANDOM


Almedalsveckan är ett årligt evenemang där politiker diskuterar samhällsfrågor i Visby.

Manligt Initiativ under Almedalsveckan 2017 Edit

Efter tältrunk-turnén var tanken att Manligt Initiativ skulle ha samlat på sig så pass många anhängare att de skulle marschera in i Visby med bara överkroppar, insmorda i olja, och störta systemet genom någon slags revolution grundad i sexuell frigörelse.

När tältrunk-turnén var avslutad hos Lennarts mamma i Stockholm visade det sig att Manligt Initiativ inte lyckats dra till sig några anhängare, förmodligen på grund av målgruppens ålder. Lennart beger sig ensam på cykel från Stockholm mot Nynäshamn men hinner inte långt förrän han inser att Mantis har stulit hans jeansjacka från hans pakethållare, innehållandes plånbok (med bankkort och körkort), mobilt bredband och diverse kablar. Lennart anmäler sakerna som borttappade/försvunna men återfår ingenting.

Med en tre dagars försening ger han sig iväg mot Visby. När han anländer bokar han en fan-meeting på stora torget men enbart ett fåtal dyker upp. Lennart slutar därefter bry sig om almedalsveckan och politik, för att istället ge sig iväg från Gotland, ut på en till turné.