FANDOM


Dansbands-turnén var den andra turnén Lennart genomförde (efter tältrunk-turnén), denna gång i mellersta och norra Sverige.

Bakgrund Edit

Efter att ha blivit vräkt från Tofta camping lämnade Lennart sina bekymmer på Gotland bakom sig och bodde i mitten av juli istället i sin husvagn på hemlig ort i södra Stockholm Samtidigt stängde systemet ner Lennarts Snapchat som var en av hans primära plattformar för att sprida det manliga initiativet. Möjligen kände sig Lennart vid detta tillfälle rastlös och den 20:e juli meddelade Lennart att han bokat en enkel biljett till Mora för att besöka dansbandsveckan i Malung. Tanken var då att därefter lifta runt i norra Sverige.

Turnén Edit

20170722 22-00-Innovativ-Dansbandsveckan-1

Lennart observerar folk som har trevligt och dansar.

Den 21:a juli inleddes turnén från Stockholms central och samma dag anlände Lennart i Malung, där drygt två dagar återstod av dansbandsveckan. Lennart blev mycket imponerad av festivalen och dess storlek och hoppades givetvis på dans. Han menade dock att en innovation hade varit att ha en dansfestival med olika musik istället för bara dansband. Han fick i alla fall svänga sina lurviga men mycket tid ägnade han som vanligt åt att underhålla sin online-persona via sin mobil - hans förlängda arm.

Lennart fick senare skjuts till Hudiksvall och blev förtjust i kvinnan som tog med honom som liftare. Senare i Hudiksvall klagade Lennart i ett inlägg över hur hans sexliv blivit kraftigt försämrat efter att systemet stängde ner hans Snapchat.

Lennart intervju

Lennart Bladh på intervju i Sundsvall, ståendes bredvid en förklädd mantis.

Den 24:e juli befann sig Lennart i Sundsvall för att titta på "Jocke Boy". Här träffade Lennart sitt "juridiska ombud" som bjöd på middag på O'Learys. Han deltog i en mängd intervjuer, varav i en av dem gav han visdom om kvinnans g-punkt.

Bara två dagar senare var dock Lennart på väg tillbaka till Stockholm i bil med sitt juridiska ombud. Vad som avhandlades under färden är osäkert men Lennart meddelade upprört i ett inlägg från bilen att han nu hoppar av projektet och lägger av. Samtidigt lades webshopen Lennart Bladh Fashion ner.

Efterspel Edit

Dagen efter meddelade Lennart att han fortsätter som vanligt. De kommande två veckorna blev Mellansverige hans spelplan fram till det rafflande Slaget vid Djupadalsbadet.