FANDOM


Screen Shot 2017-08-08 at 23.11.19

Under en vistelse till Alanya omkring 2010 skaffade Lennart dels en blå hatt, samt en tatuering föreställande en drömfångare med två fjädrar i. Denna tatuering har sedan kommit att bli central för Lennart och han gett den en högre mening.

Han menar att den ena fjädern symboliserar sig själv, och den andra symboliserar hans själsfrände. Lennart har vid olika gånger varit övertygad om just vem denna person är, men det har skiftat i olika perioder. Han har också läst in ett vidare perspektiv och kopplat denna person till låten Stairway to heaven, som han anser sig handla om honom själv. På Led Zeppelins fjärde studioalbum, där en av låtarna är Stairway to heaven, syns fyra stycken symboler. Den första av dem är det Lennart tolkat som Zoso och den fjärde av dem är en ring med en fjäder i. Ringen symboliserar, enligt Lennart, Holism och fjädern har en koppling till "den ena fjädern", det till säga till honom själv.

Lennarts senaste andra-fjäder är Sara.

Efter ett längre uppehåll från Youtube i augusti 2017 förklarade Lennart att han ånyo börjat tro att den person som han tidigare kontaktat och fått kontakförbud mot är hans andra fjäder. Lennart fick ett nytt kontakförbud men ignorerade detta och skrev ett nytt brev till sin tilltänkta andra fjäder.