FANDOM


Gunilla

Gunilla iklädd en lila huvudbonad, i ett av hennes tidiga framträdanden.

Gunilla är en fiktiv karaktär som spelas av Lennart. Hon dök för första gången upp i ett videoklipp publicerat av Lennart den 18 januari 2018. I videoklippet påstås att Gunilla är Lennarts mammas systerdotter, alltså Lennarts kusin. Det är oklart om Gunilla är baserad på en riktig person.

I denna video förklarar Lennart att både Gunilla och Mats är påhittade och spelas av honom.

UtseendeEdit

Gunnilla spelas av Lennart, och delar därför ansiktsdrag med honom. Hon har alltid på sig en lila basker och ett mörkblått blommigt klädesplagg på överkroppen när hon framträder på Lennarts kanal. Längden på detta klädesplagg är okänt, vilket gör det svårt att klassificera det. Det bör dock noteras att armarna på detta klädesplagg är korta, och når endast ner till Lennarts armbågar.

Lennart sminkar sig även inför sina framträdanden som Gunilla. Gunilla har lila ögonskugga och rött läppstift. Det framgår även i det första videoklippet som laddades upp där Gunilla framträder att Lennart placerat någon form av material under sina kläder på överkroppen så att det ska likna bröst.

Gunilla talar med ljus röst och använder ofta dramatiskt kroppsspråk och stora rörelser.

BudskapEdit

Gunilla pratar om vikten av njutning vid samlag, och om hur kvinnan bör få mer fokus i detta sammanhang. Hon har även nämnt chakran och "det spirituella perspektivet". Gunilla säger sig hålla med Lennart och hans idéer om sex och sexualitet.

Slut Edit

Ett flertal videor har lagts upp med Gunilla på Lennarts kanal. Lennart bestämde sig dock plötsligt för att sluta framträda som Gunilla, vilket han meddelade i en video som publicerades den 6 april 2018. Anledningen till detta var enligt Lennart att han inte kände sig bekväm med att framträda i könsöverskridande utstyrsel, eftersom att det alltför mycket påminner om systemets påstådda manipulation av könsidentitet och könsuttryck hos berömdheter och människor i maktpositioner.