FANDOM


Ulla är en legitimerad psykolog som bland annat föreläser i skolor om sexualitet. Lennart hittade henne på LinkedIn och upplevde att de var ganska överens i sitt synsätt på frågor som övergrepp mot kvinnor, barnpornografi mm. Han tog därför kontakt för att diskutera hans "metodik och holistiska verktyg" då han värdesatte hennes forskarkontakter och hoppades få hjälp att utveckla några fler frågor kring sex inom ramen för sin agenda.

Lennart fick sen den mindre begåvade idén att skicka henne en engelskspråkig film där han blottar sig naken med erektion samt fiskar efter tjejer att hjälpa honom spela in filmer på erotiskt tema. Ett par timmar efter den absurda vändningen återkom en äcklad och förbannad Ulla med ett barskt svar där hon avböjde vidare kontakt.

En avsnoppad Lennart lade därefter ut en video där han uttryckte sin häpna förvåning över reaktionen vilken han fann så anmärkningsvärd att han citerade långa stycken ur svaret. Videon har blivit något av en humorklassiker i sin absurditet då han till synes samlat och eftertänksamt beskriver händelseförloppet, helt renons på självkritik men med illa dold besvikelse över att ha misslyckats som sexobjekt i sin oombedda blottningsattack. Rimligheten i att i en akademisk diskussion plötsligt skicka en nakenvideo, och den kränkning mottagaren lär uppleva, reflekterar han inte över. Istället faller resonemanget in i gamla hjulspår där "industrin av påverkan och mind control" har gjort att kvinnor blivit förstörda av förhoppningar om "romantisk kärlek", där mannens könsorgan blivit "fult" och en i och för sig relevant diskussion kring "ett samhällsproblem vi har med en ojämn sexualitet som endast ska vara till för mannen, där ett fåtal sexuella kvinnor som tillhör porrindustrin (mer eller mindre) ska köpas för pengar".

Externa länkarEdit