FANDOM


Slaget vid Vretstorp skedde den 5 augusti mellan Lennart och tre okända förövare (förmodligen satanistiska svin eller mantisar) i Vretstorp i Hallsbergs kommun.

Summering av slaget Edit

Händelsen var den första av dess slag och kan ses som kulmen på Lennarts resa där det till slut slant för ett antal individer som letade upp Lennart, slängde runt lite pedofilanklagelser och mopsade upp sig för att sedan helt sonika ge Lennart lite däng. Efter några slag och en brottningsmatch med den individ som Lennart såg som "ledaren" sprang Lennart för livet rakt ut i skogen tills han hittade ett hus. Vid huset lade han sig ner och råkade somna, något som ofta sker i adrenalinfyllda situationer. Efter den nattliga tuppluren mitt ute i skogen i ingenstans vaknade Lennart och gick ner till sin numera massakrerade Mercedes och fann hans ägodelar utspridda runt bilen. Passet saknades och likaså alla rutor på hela bilen. Tur nog blev Lennarts viktigaste kroppsdel (mobilen) inte skadad så polis åkallades och anmälan upprättades.

Förövarna Edit

Förövarna beskrivs som tre män i 25-30-års åldern och en av satanisterna var mörkhyad och fet till skillnad från Lennart som är vit och slank som en svan.

Konsekvenser Edit

20170805-Nedslagen i Vretstorp (00-00-55.300) 0002

Bilen, med utslagna rutor, efter slaget vid Vretstorp.

Utöver den ekonomiska förlusten som bland annat innefattar en bil för 10.000 riksdaler som Lennart haft i sin ägo i hela tio dagar, samt hans pass, så gav händelsen också upphov till en ny och förändrad Lennart. Efter slaget uppträdde han mer nervöst och var mer tystlåten i livesändningar men började också tala om att aggressionshämningarna ha lyfts och att han nu kommer reagera när saker och ting händer. Eftersom Lennart är en man som lever som han lär följdes också slaget av gruff med väktare (i själva verket skådespelande Mantisar) på Hallsbergs station, flykt från en planerad våldtäkt (Lennarts tredje öga såg att han skulle bli gruppvåldtagen) och till sist Slaget vid Djupadalsbadet där han stred mot den grönklädde fritidschefen.